Реализация на нашия проект "Ние обичаме спорта" по Програма за развитие на физическото възпитание и спорта в Столична община

17/06/2021 13:22
На 17.06.2021г. в нашето 107.ОУ беше много забавен и шумен ден. Реализирахме успешно спортния празник, част от нашия проект "Ние обичаме спорта" по Програма за развитие на физическото възпитание и спорта в Столична община, Програмен приоритет: „Спорт в училище“.
Бяхме организирали множество спортни демонстрации, в които се включиха състезателите от спортен клуб „Спортна гимнастика за деца НСА, от спортния клуб „Сунг-Ри“ Таекуондо – Ботевград, спортния клуб „ЦСКА – джудо и самбо“ и клуба по спортна акробатика към спортното училище „Генерал Владимир Стойчев“. Благодарим на всички тях, че отделиха от времето си, за да бъдат част от нашия празник! Демонстрациите завършиха с масова тренировка по аеробика, а празникът продължи с турнири по футбол, волейбол, баскетбол, тенис на маса, бадминтон, шах. Накрая за всички имаше награди, топки и различни подаръци.
Водещ на събитието беше актьорът Антон Порязов, а наши специални гости бяха представители на СО и на община Лозенец!
Огромни благодарности на нашите преподаватели по ФВС, които организираха спортните мероприятия: г-жа Цветелина Белеганска, г-жа Цветана Кинанова, г-жа Мадлена Николова и г-жа Вяра Мукова! Плътно около тях беше и г-н Кирил Сарандев, който помагаше за всичко и на всички, както и г-жа Мариела Пачева - главен DJ на събитието.
Нищо от това нямаше да е възможно без огромната подрепа, помощ и стриктно присъствие на всички наши преподаватели, които бяха неотлъчно до всички деца, спортуващи в нашия двор.
Не на последно място благодарим и на кмета на район Лозенец, г-н Константин Павлов, че за пореден път беше наш гост и че ни подкрепя и ни помага непрекъснато.
Адмирации за всички! Благодарим Ви, че правите всичко това възможно за нашето 107. ОУ и за нашите деца!