Онлайн конференция по един от Еразъм проектите ни "Dealing with gifted education"

03/04/2020 14:40
Поради пандемията COVID 19 през втория срок на учебната 2019-2020 година и отлагането на всички срещи и пътувания из Европа, развитието на нашия проект "Dealing with gifted education" се забави с една година.
 
За съжаление, последните ни две срещи, планирани в България и Румъния, бяха отложени за следващата учебна година, или в момент, когато ситуацията в Европа ще го позволи. Поради тези причини, в допълнение към ежедневния контакт в Whatsapp, решихме да организираме редовни срещи онлайн.
 
На 3 април 2020 г. се проведе първата ни видеоконференция, на която г-жа Даниела Малинова, (нашия координатор на този проект) заедно с останалите партньори говориха за надарени деца в нашите училища, как преподаваме онлайн и как животът ни се промени през последните месеци. Хубаво е да говорите с приятели, да споделяте опит и добри практики, да се чувствате подкрепени и обичани!
 
Благодарим на прогрмата Еразъм Плюс, че ни предостави тези невероятни възможности и тези ценни контакти!
 
Останете вкъщи, бъдете спокойни и позитивни и Нищо не може да ни спре!
 
 
 
Поради пандемията COVID 19 през втория мандат на учебната 2019-2020 година и отлагането на всички срещи и пътувания из Европа, развитието на нашия проект се забави с една година.
 
За съжаление, последните ни две срещи, планирани в България и Румъния, бяха отложени за следващата учебна година, или в момент, когато ситуацията в Европа ще го позволи. Поради тези причини, в допълнение към ежедневния контакт в нашия чат проект Whatsapp, решихме да организираме редовни срещи онлайн.
 
На 3 април 2020 г. се проведе първата ни видеоконференция, за да говорим за надарени деца в нашите училища, как преподаваме онлайн и как животът ни се промени през последните месеци. Хубаво е да говорите с приятели, да споделяте опит и добри практики, да се чувствате подкрепени и обичани!
 
Благодаря ви приятели, че ви има, благодаря ви Еразъм, че ни предоставихте тези невероятни възможности!
 
 
 
Останете вкъщи, бъдете спокойни и позитивни и Нищо не може да ни спре!
 
Ще се видим скоро! <3