Международен турнир по тенис на маса

24/03/2018 17:32

Отборът ни по тенис на маса завоюва купи и грамоти на провелия се на 24 март 2018 година  в село Стар Бешенов, Румъния Международен турнир по тенис на маса за деца и възрастни.

Виктор Станчев от 7 "А" клас завоюва престижното второ място във възрастова група "деца-момчета" на турнира. Светослав Генов от 7 "А" клас  завоюва трето място в турнира. И двамата получиха купи за спечелените места и специален диплом за престижните места. Станислав Стефанов от 7 "Г" клас завоюва престижното четвърто място в турнира, а Слав Бояджиев от 6 "Б" клас стана пети в общата класация. 

Нашите ученици премериха сили в турнира заедно с ученици, банатски българи от Сърбия, Румъния, Унгария и България. 

Директорът на училището г-н Данко Калапиш бе удостоен с благодарствена диплома  за организираното участие на нашите ученици в турнира. Ръководителят на отбора г-жа Цветана Кинанова бе поздравена специално от организаторите за големите постижения.

Благодарим на Светлана Караджова, Председател на дружеството на банатските българи в България за оказаното съдействие да участваме в турнира! 

Благодарим и на организаторите за прекрасните изживявания по време на тридневния ни престой в областта Банат, Румъния и за възможността нашите ученици да се срещнат с техните връстници, банатски българи от Румъния, Сърбия и Унгария!

Нашето пътуване щеше да е невъзможно без спонсорството на фондация "Българска памет" в лицето на нейния председател д-р Милен Врабевски.