Трета среща с ученици по проект "Healthy life, better life, longer life, KA201" по програма Еразъм +, в 107 ОУ "Хан Крум", София

14/10/2019 13:34

В седмицата от 14 до 18 октомври, 2019г. имахме удоволствието да бъдем домакин на третата среща с ученици по проект "Healthy life, better life, longer life, KA201" , част от програма Еразъм +. През тези няколко дни посрещнахме голяма група учители и ученици от партньорските ни училища от Гърция, Румъния, Португалия, Хърватска и Испания. Запознахме ги с българската образователна система, с нашата култура, история и традиции. Организирахме лекция с нашия доктор Кушев, относно здравословния начин на живот, различни презентации и практически занимания по основната тема на проекта. Организирахме на нашите гости посещение до Боянската църква, Пловдив и туристическа обиколка на София. 

Бихме искали да благодарим на нашите ученици и техните родители, които настаниха чуждестраните деца в собствените си домове и им показаха какво означава българското гостоприемство! Благодарим Ви за подкрепата и отдадеността, с която ни помагате във всички наши инициативи и амбициозни каузи!

И не на последно място искаме да изкажем нашата признателност и благодарност за всеотдайността на всички наши учители и колеги, пряко свързани с организацията и работата по проектните дейности! 

Без всички Вас, Вашата упоритост и безкайна любов към нашето 107 училище нищо от това нямаше да е възможно!