Седмицата на бащата в нашето 107.ОУ

19/12/2023 13:48
Провокирани от Седмицата на бащата, класните ръководители на 2а, 2в и 3г клас - г-жа Катерина Пумпалова, г-жа Милена Борисова и г-жа Виктория Хаджийска, организираха инициатива, в която да отделят специално внимание на бащите на децата от класовете си и да ги поканят, за да разкажат за професиите си и реализацията си. 
Децата с интерес очакваха гостуванията и внимателно подготвяха въпроси, които да им задат. 
Вярваме, че инициативата е малка стъпка към кариерното ориентиране и вдъхновява учениците за постигане на образователни успехи. Защото всеки дълъг път започва с една малка крачка напред. 
 
Огромно Благодаря на тези отдадени бащи, които отделиха от времето си, за да ни посетят и да разкажат на нашите деца всички тези интересни неща. Провокирани от Седмицата на бащата, класните ръководители на 2а, 2в и 3г клас - г-жа Катерина Пумпалова, г-жа Милена Борисова и г-жа Виктория Хаджийска, организираха инициатива, в която да отделят специално внимание на бащите на децата от класовете си и да ги поканят, за да разкажат за професиите си и реализацията си. Децата с интерес очакваха гостуванията и внимателно подготвяха въпроси, които да им задат. Вярваме, че инициативата е малка стъпка към кариерното ориентиране и вдъхновява учениците за постигане на образователни успехи. Защото всеки дълъг път започва с една малка крачка напред. 
Огромно Благодаря на тези отдадени бащи, които отделиха от времето си, за да ни посетят и да разкажат на нашите деца всички тези интересни неща.