Последна среща в град Краон, Франция по проект Euroborave

10/06/2023 14:38
Завърши и последната ни среща в град Краон, Франция по проект Euroborave .
5 дни посветени на приятелите, състезанията и невероятните възможности, които ни предоставя програма Еразъм Плюс!
Освен, че нашият екип посети емблематични за Франция места, научи много за образователната система на страната, начина на преподаване и най-новите течения в роботиката, той участва и в международното състезание за роботи, провеждащо се за единадесета година.
Равносметката е:
  • ПЪРВО място за отбора ни в категория "Най-добро представяне на английски език" от 180 отбора и ЧЕТВЪРТО място в категория "Лабиринт" от общо 44 отбора;
  • ВТОРО място на екипа ни в категория "Сумо борба с роботи" от общо 61 отбора;
  • ЕДИНАСЕСЕТО място за отбора ни, състезаващ се в най-тежката категория "Следене на линия и пренасяне на топчета" от общо 30 отбора.
Напомняме, че клубът ни по роботика стартира преди едва 3 години и това е първото ни участие на подобен форум. И всичко това постигаме благодарение на европейската програма Еразъм Плюс за обмен на добри практики!
 Благодарим на колегите (и вече приятели) от Франция, Португалия, Полша и Литва за това, че ни приеха за техни партньори и имахме шанса да се учим от такива професионалисти! 
 Благодарим и за гостоприемството и усмивките, за подаръците, за танците, за приятелството, за сълзите от радост, че нещо се е случило (а и за неговия край), за надеждата, че ще се видим пак, за подкрепата и удовоствието да работим и пътуваме заедно! 
 Пожелаваме си да се срещнем с всички наши партньори отново, някъде по пътя на професионалното си развитие!
#todaysplaytomorrowspay