Последна среща по проект "Think and create your own hobbies" в град Волос

27/01/2023 16:08
Последна среща по нашият европейски проект "Think and create your own hobbies" в град Волос в 9-то основно училище Неа Йониа. 
Една седмица пълна с интересни проектни дейности, много нови приятелства и посетени забележителности, която положи края на работата ни по проекта. 
В края на мобилността на всички участници са били връчени сертификатите за участие в мобилността. Имало е и една последна координаторска среща, на която са се обсъдили финалните дейности по приключване на проекта. 
И като всяко нещо, и този прекрасен проект стигна до своя край. Всички деца, колеги и вече приятели са се сбогували и са поели по пътя към дома. 
Нашият проект завърши успешно с изпълнени всички дейности и мобилности, въпреки трудната ситуация с пандемията от Ковид 19. За всичко това бихме искали да благодарим на целия Еразъм екип, който реализира всичко това. На г-жа Мария Топалова, която се нагърби с нелеката задача по координиране на проект "Think and create your own hobbies" в нашето 107.ОУ. Благодарим и на нашите деца, които бяха неизменна част от работата по проекта. Благодарим и на колегите от Португалия, Латвия, Испания, Турция и Гърция, че ни приеха в училищата си, че ни посрещнаха като най-чакани гости и ни изпратиха като близки приятели. И въпреки тъгата, че това приключение завършва, в сърцата на всички ни остава радостта от случилото се, от новите приятелства и от успешно реализирания Еразъм проект! ❤