Онлайн среща по Еразъм проект "Dealing with gifted education"

14/04/2021 17:53
Поради продължаващата пандемия на COVID 19 и отлагането на всички срещи и пътувания из Европа, развитието на нашия проект "Dealing with gifted education" все още е неясно.
 
За съжаление последните ни две срещи, планирани в България и Румъния, бяха отложени за неопределено време - за момент през следващата половин календарна година, когато ситуацията в Европа ще го позволи.
 
На 14 април 2021 г. в платформата на Google Meet се проведе нашата редовна видеоконференция, където всички координатори от училищата партньори (г-жа Роза Кармона от Испания, г-жа Елена Кояну от Румъния, г-н Н. Сефа Аксеки, г-жа Рийна Тамм от Естония, г-н Giannis Koinakis от Гърция и г-жа Даниела Малинова от България) говориха за бъдещето на нашия проект, как преподаваме онлайн и как всички се справят с ограниченията, причинени от COVID 19 и как животът ни се е променил през последните месеци.
 
Обсъдихме възможностите за изпълнението на двете останали срещи и решихме, че ако имаме опция, ще ги направим по техния нормален, физически начин. Тъй като естеството на нашия проект изисква обучение на място. Ако ситуацията не позволява, ние сме готови да организираме срещите виртуално. На 17 май 2021 г. ще решим!
 
Освен важните решения на срещата, имаше много смях, а г-н Х. Сефа Аксеки закри срещата с песен! <3
 
Винаги е приятно да работите с приятели, дори онлайн!
 
Благодарим на програмата Erasmus Plus, че ни предостави тези невероятни възможности и тези ценни контакти!
 
Надяваме се, че скоро ще можем да продължим с пълната си работа по този проект!