Национален уебинар на тема "Учителят като лидер, наставник, ментор и коуч- теория и практика", част от нашия европейски проект Teachers Leaders

30/01/2021 16:40
На 30 януари 2021 година  невероятен екип от учители, работещи по проект "Teachers- Leaders- Teachers as Leaders and Trendsetters of changing"  по програма Еразъм + проведе национален уебинар на тема "Учителят като лидер, наставник, ментор и коуч- теория и практика". В организирания уебинар се включиха над 200 педагогически специалисти от цялата страна. Определено екипът ни не очакваше толкова голям интерес към събитието и бяхме респектирани от присъствието на толкова много колеги. Представянето ни беше повече от блестящо, което пролича от коментарите по време на срещата с колегите. Множество колеги се включиха активно в разиграваните игри. За нас като екип, работил по създаването на интелектуалните продукти по проекта бе голяма чест  и разбира се голяма отговорност да имаме възможност да представим нашият труд пред такава аудитория. 
Бихме искали да споменем координатора на проекта г-жа Павлина Чочова, учител по музика в нашето училище и да ѝ благодарим за безупречната организация на уебинара. 
Благодарности и на останалите колеги, работили зад кадър за постигане на отличните резултати, а именно Мариела Пачева, Боряна Петрова, Албена Димитрова, Цвета Кушекова, Антоанета Янева, Даниела Малинова, Румена Маринова, Мартина Ценова, Евелина Христова, все учители-лидери в нашето училище.