Нашето 107.ОУ "Хан Крум" на 89 години!

19/03/2023 13:32
Уважаеми родители,
Скъпи ученици,
Колеги,
 
Днес – 19 март 2023 г.,  107. основно училище "Хан Крум", град София празнува своя 89 рожден ден!
 
Скъпи ученици, 
Вие сте нашата най-голяма надежда за едно светло бъдеще.
Пожелавам Ви да бъдете силни, все така ученолюбиви и следвайте мечтите си. Уважавайте отдадеността на своите учители и нека традициите на родното училище винаги да греят в сърцата Ви.
Бъдете преди всичко добри хора, състрадателни и отдадени на каузите, които ще Ви водят през приключението, наречено "живот". Бъдете успешни и ни карайте да се гордеем, че сте възпитаници на любимото 107- о училище!
 
Уважаеми учители,
на днешния празничен ден искам да поднеса уважението си към Вас, хората, заслужаващи едно голямо Благодаря! Вашите вдъхновение, отговорност, воля и търпение възпитават и изграждат бъдещето на България. Бъдете все така неуморни и стремителни да посеете у децата чувство за градеж и единство. Благодаря за търпението, усмивките и за любовта, с които посрещате предизвикателствата и всеки нов ден.
Нека ЗАЕДНО продължим будителското си дело с любов към учениците, с отговорност към себе си, родителите и обществото.
Бъдете здрави и нека вървим все така всеотдайно напред по пътя на духовността. Продължавайте с делото си да пишете успешната история на 107. основно училище "Хан Крум"!
 
Уважаеми родители, 
Не спирайте да бъдете наши партньори по пътя на Вашите деца! Заедно можем да постигнем всичко в името на децата! 
Приемете моите поздравления по повод 89 години 107. основно училище "Хан Крум" с песента "България се ражда", нашия химн, в изпълнение на училищния хор с ръководител г-жа Павлина Чочова!
 
Честит празник!
 
Данко Калапиш
Директор на 107. основно училище "Хан Крум"