Финална среща по нашия европейски проект “Learning through creative drama”

01/07/2021 18:22
През последната седмица на месец юни, 2021 от понеделник (28.06.2021г.) до четвъртък (01.07.2021г.) се проведе нашата поредна виртуална среща по проект “Learning through creative drama”, част от програма Еразъм Плюс с ключова дейност 2, на която нашият румънско училище - партньор беше виртуален домакин.
 
За съжаление, не успяхме да проведем срещата физически и да се видим с нашите партньори от Турция, Румъния и Португалия  за последен път, поради проблеми с пътуването поради Covid 19. Но въпреки всичко тези четири дни бяха много интересни и изпълнени с много забавни дейности. Освен че се запознахме виртуално с румънското училище, град и страна, ние посетихме и всички виртуални дейности - игри, презентации, семинари и лекции. Използвахме платформата Zoom.
Не можахме да се видим на живо, но успяхме да покажем на нашите партньори как работим с нашите деца, част от Еразъм екипа и се срещнахме с нашите партньори (макар и само през екрана на компютъра). От страна на нашето училище се включиха 13 деца и 12 учителя