РЕЗУЛТАТИ ОТ ПРОЦЕДУРАТА ПО ИЗБОР НА СЛУЧАЙНИ ВХОДЯЩИ ЧИСЛА 

ПРОТОКОЛ МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ ТУК

ПРИЕМ ПЪРВИ КЛАС, ПЪРВО КЛАСИРАНЕ 

Уважаеми родители на бъдещите първокласници,

Поради обстоятелството, че броят на кандидатстващите деца, отговарящи на еднакви условия,  е по-голям от броя на свободните места ще се приложи процедура на случайно избрани входящи номера на тези деца. Участието на един родител на учениците, които фигурират в списъка с тези номера, е желателно. При невъзможност за присъствие, входящият номер пак ще участва. Процедурата ще се осъществи на 02.06.2020 г. /вторник/ от 17,00 часа в 107. ОУ „Хан Крум“.

Уведомяваме Ви, че записването на класираните на първо класиране първокласници започва на 02.06.2020 г. и ще се осъществява по график. 

При неспазване на сроковете за записване, ученикът отпада от класирането и мястото се обявява за свободно за следващо класиране.

 

 
 
 

ЕЛЕКТРОННА СИСТЕМА ЗА ПРИЕМ НА ДОКУМЕНТИ ЗА ПЪРВИ КЛАС 

Инструкции: 
1. Последвайте линка, даден по-долу.
2. Направете регистрация, използвайки бутон Нова регистрация. Избраното потребителско име трябва да е на латиница.
3. Влезте в електронната си поща, потърсете писмо от no-reply@107ou.com. Писмото може да попадне и в папка Спам.
4. Последвайте връзката за потвърждаване на регистрацията.
5. Влезте в системата и попълнете електронно своето заявление. Задължително запазете своите данни, след като сте готови.
6. По време на кампанията за прием на документи може да извършвате промени по декларираните данни, докато комисията за прием и районната администрация извършат необходимите проверки.
7. Декларираните данни са защитени съгласно регламента за защита на личните данни и след кампанията ще бъдат унищожени.
8. За участие във всяко от класиранията се подава отделно заявление.
9. Заявления за участие в кампанията по прием се приемат САМО през електронната система.
 

Гранични райони на нашето училище се водят прилежащите райони на следните училища: 120. ОУ, 35. СЕУ, 122. ОУ, 11. ОУ, 64. ОУ

Напомняме на родителите, чиито по-големи деца са настоящи ученици на 107. ОУ и са до 12-годишна възраст да кандидатстват по водещ критерий 8.1. Моля да ни изпращате на училищната поща ou107@abv.bg информация за двете деца - на кандидата за първи клас - трите имена и регистрационния номер от системата, а на по-голямото дете - трите имена и класа, в който учи. /публикувано на 21.04.2020г./

УСПЕХ НА ВСИЧКИ КАНДИДАТИ!

 
 

КЪМ ЕЛЕКТРОННАТА СИСТЕМА ЗА ПРИЕМ НА ДОКУМЕНТИ ЗА ПЪРВИ КЛАС

no-reply@107ou.com

 

публ. на 21.04.2020 година, 00:00 часа

ЕЛЕКТРОННАТА СИСТЕМА ЗА ПРИЕМ НА ДОКУМЕНТИ Е ЗАТВОРЕНА ЗА НОВИ КАНДИДАТУРИ!

ВАЖНО ЗА РОДИТЕЛИТЕ НА БЪДЕЩИ ПЪРВОКЛАСНИЦИ

107. ОУ има възможност да приеме за учебната 2020/2021 година четири паралелки в първи клас по 22-ма ученици, общо 88 ученици. Три паралелки ще бъдат с изучаване на английски език и една с руски език.
Във връзка с решение № 129 от 14.03.2019 г. на Столичния общински съвет за изменение и допълнение на Системата за прием на ученици в първи клас в общинските училища на територията на Столична община, кметът на СО утвърди:
1. ПРИЛЕЖАЩИ РАЙОНИ на общинските училища на територията на Столична община за прием на ученици в първи клас за учебната 2020/2021 година. ПРИЛЕЖАЩ РАЙОН НА 107. ОУ;
2. ГРАФИК НА ДЕЙНОСТИТЕ за прием на ученици в първи клас за учебната 2020/2021 година.
 
Приемът на документи ще се извърша само по електронен път чрез специално създадена електронна платформа за нуждите на 107. ОУ.

ВИРТУАЛНА РАЗХОДКА ИЗ УЧИЛИЩЕТО