ВАЖНО ЗА РОДИТЕЛИТЕ НА БЪДЕЩИТЕ ПЪРВОКЛАСНИЦИ 

Уважаеми родители, 
Информираме Ви, че на 19 и 20 юни 2018 година от 9.30 до 14.00 часа ще имате възможност да се запознаете с резултатите от проведения тест за начална училищна готовност и да получите насоки за допълнителна работа в кабинет 17 от училищния логопед г-жа Боряна Петрова.
 
Напомняме, че неявилите се ученици на първата дата на теста трябва да се явят на 26.06.2018 година от 9.30 часа за провеждане на тест за начална училищна готовност. 
Резултатите на явилите се на 26.06.2028  година ще бъдат своевременно обработени и на 27.06.2018 година от 9.30 до 13.00 часа ще имате възможност да се запознаете с тях от училищния психолог г-н Виниций Петров в малката сграда, кабинет подкрепящи специалисти.
 
Напомняме Ви, че е желателно да се запознаете с резултатите на Вашите деца с цел по-лесна адаптация в училище!
 
 
От ръководството на 107. ОУ

ТРЕТО КЛАСИРАНЕ, ПЪРВИ КЛАС 2018/2019 ГОДИНА 

За 107. ОУ "Хан Крум" трето класиране  няма да има, тъй като няма  свободни места.
Благодарим Ви за провявения интерес!
При освобождаване на място, веднага ще бъде публикувана информация на сайта на училището!
 

СЪСТЕЗАНИЕ "ПАЗИМ ЕЗИКА СИ"

На 25.05.2018 г. в аулата на Софийския университет „Св. Климент Охридски” се проведе финалният етап от състезанието „Пазим езика си”, организирано от г-жа Десислава Радева и гражданско сдружение „Живата вода на България”. Целта на състезанието е да се създадат у учениците трайни умения за правоговор и правопис.

          Участваха 13 ученици от цяла България -    получили най-много точки в първия етап. Бяха поставени практически задачи по правопис и пунктуация, след което участниците от 6. и 7. клас трябваше да подредят в правилен текст изречения от „Суматоха” на Йордан Радичков.

Петчленно жури с председател проф. д.ф.н. Владко  Мурдаров излъчи нашата ученичка Радослава Дачева от 7. „г” клас на второ място в това интересно национално състезание. От сърце я поздравяваме и честитим наградите!

На церемонията по награждаването присъства президентът Румен Радев, който поздрави победителите.

"Пазим езика си"

РАСТЯЩАТА КЛАСНА СТАЯ

Присъединете се към нас във facebook и посетете сайта на инициативата.